kinesist deurne manuele therapie

Sportspecifieke of high performance training Deurne

Posted on 7- June-2018 By philippe

sportkinesitherapie - manuele therapie Antwerpen - Deurne

High performance training of sportspecifieke training vormt de laatste stap alvorens je sportwedstrijden te hervatten. Deze behandeling is sportspecifiek en op maat gemaakt. We bereiden je voor om optimaal te presteren tegen hoge weerstand zonder te hervallen in je blessure. De zwakkere schakels in je lichaam worden geoptimaliseerd zodat deze spiergroepen geen aanleiding kunnen geven tot herval in de vroegere blessure.

kinesist Antwerpen - Deurne manuele therapie Deurne - Antwerpen high performance training

High performance training is een essentieel onderdeel van het stappenplan om een sporter opnieuw op het hoogste niveau te laten presteren. Deze laatste fase houdt in dat wij als kinesitherapeuten proberen de atleet optimaal voor te bereiden op mogelijke voorvallen tijdens wedstrijden en trainingen. Het resultaat is zo een sporter die volledig gerevalideerd is en zelfs sterker is dan voor de behandeling.

Ook advies naar braces en preventie kan bij ons besproken en geadviseerd worden. In balsporten zoals basketbal, korfbal en handbal worden de sporters vak preventief geadviseerd tot het dragen van een brace. Verschillende soorten braces zijn vandaag op de markt te verkrijgen en het is belangrijk om deze braces sport gerelateerd te bekijken. Het zou kunnen zijn dat deze braces in bepaalde gevallen meer kwaad doen dan goed. Advies op maat helpt bij de juiste keuze voor de aanschaf van een brace ter preventie van sportblessures.

Herval je als sporter regelmatig in oude blessures? Ervaar je pijn of voelt je lichaam stroef of krampachtig aan bij een sportinspanning? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons voor een eerste afspraak. Wij gaan onmiddellijk aan de slag met het analyseren en plannen van een behandeltraject.

Wij werken steeds evidence based en volgens de nieuwste inzichten. Onze manueel therapeuten scholen zich op regelmatige basis bij om te voldoen aan de strengste normen die wij als team kinecenter voor ogen houden.

Contacteer ons voor meer informatie, of maak meteen een afspraak. Onze sportkinesisten zijn lid van axxon.

Je kan ook een online afspraak maken.

Onze praktijk is elke weekdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Om onze andere behandelingen te bekijken kan je hier klikken.

kinesitherapie

dry needling manuele therapie kinesitherapie

kinesitherapie Antwerpen dry needling

kinesitherapie Antwerpen dry needling

kinesitherapie Antwerpen dry needling

beroepsvereniging kinesitherapie Deurne

Comments are closed.