kinesist deurne manuele therapie

Kinesitherapie

Posted on 9- February-2018 By marketingpartner869

manuele therapie deurne antwerpen kinesist kinesitherapie

Wat is kinesitherapie?

Heb je klachten gerelateerd aan houding en beweging als gevolg van een blessure? Of heb je een overstrekking van de spieren? Misschien een verkeerde houding op het werk? Dan kan een behandeling kinesitherapie hulp bieden. Door middel van oefentherapie werken wij samen met jou aan het verbeteren van de kracht in je spieren. Daarbij natuurlijk ook aan je lenigheid en coördinatie. De oefeningen die je tijdens de behandeling leert kan je thuis voortzetten. Ter ondersteuning maken we ook gebruik van massages, mobilisaties en stretching. Dit om spierknopen en spierspanning te verminderen.

Kinesitherapie is een evidence based techniek en wil zeggen dat de technieken die wij gebruiken bewezen effectief zijn waardoor je sneller zal herstellen. Vaak wordt kinesitherapie en manuele therapie gecombineerd

kinesitherapie Kinecenter Deurne Antwerpen manuele therapie

kinesistherapie behandeling Kinecenter Deurne ( Antwerpen)

Voor welke klachten is kinesitherapie aangewezen?

Orthopedische – neurologische – gynaecologische – cardiale – vasculaire – urologische – oncologische – pneumologische – dermatologische klachten komen in aanmerking voor een behandeling kinesitherapie.

Naast deze verscheidenheid aan medische klachten rekenen wij tot slot ook preventie tot onze taak. Door onze gerichte begeleiding leer je voldoende en verantwoord te bewegen. Zo kan je blessures voorkomen.

De behandelingen in het Kinecenter zijn overigens steeds ‘evidence-based’. Hiermee bedoelen wij een bewezen sneller genezend effect. Belangrijk uiteraard omdat wij volledig inzetten op resultaatgerichte behandelingen.

Voor een optimaal resultaat stellen we de behandeling steeds individueel op. Afhankelijk van je doel  ( bvb met een totale knieprothese verwacht je geen marathon te lopen) en mogelijkheden sturen we het behandelplan bij.

Huisbezoeken kinesitherapie? Kan dit?

kinesitherapie in het Kinecenter Deurne (Antwerpen)

Indien U na en operatie nog niet mobiel genoeg bent komen wij aan huis. Huisbezoeken zijn mogelijk binnen een straal van 3 km rond het Kinecenter.

Onze praktijk beschikt over uitgebreide trainingsapparatuur die het revalidatieproces ondersteunen. Een kleedruimte met douche en lokkers zijn aanwezig om waardevolle stukken op te bergen tijden de revalidatie.

Voor meer informatie over de behandelingen die in het Kinecenter gegeven worden zoals manuele therapie / dry needling/  acupunctuur/  lymfedrainage ad modum Vodder/  sportrevalidatie/  perinatale kinesitherapie/  bekkenbodemtherapie/  rugschool/  osteopathie/  blessurepreventie en andere staan wij U graag te woord op het nummer 03/ 326 03 91. of maak meteen een afspraak.

Comments are closed.