Kinesitherapie in Antwerpen: ontdek onze behandelingen!

Kinesist Deurne manuele therapie
 
Kinesisten Antwerpen
 

Kinesitherapie behandelingen

Tijd nemen om de patiënt te informeren is belangrijk. Maar nog belangrijker is luisteren......met onze handen.

Ontdek hier alle soorten kinesitherapie dat Kinecenter aanbiedt. Graag meer informatie lezen? We hebben ook een blog!

Kinesitherapie

Kinesitherapie

Kinesitherapie

Kinesitherapie Deurne

Kinesitherapie Deurne. Sneller herstellen Heb je klachten gerelateerd aan houding en beweging als gevolg van een blessure? Of heb je een overstrekking van de spieren? Misschien een verkeerde houding op het werk? Dan kan een behandeling kinesitherapie Deurne.

dryneedling

Dry needling

Kinesitherapie Deurne

Dry needling Deurne Heb je last van pijnlijke verhardingen in je spieren? Kan je met moeite je spieren ontspannen? Dan kan dry needling een oplossing bieden. Dry needling is uiterst effectieve behandeling van myofasciale triggerpoints.

manuele therapie

Manuele therapie

Kinesitherapie Deurne

Manuele therapie om sneller te herstellen. Manuele therapie kan een oplossing bieden voor klachten of bewegingsbeperkingen aan het gehele lichaam. Bij het verbeteren van de gewrichtsfunctie verbetert ook de houding, waardoor bewegen veel soepeler verloopt.

Kinesisten

Post operatieve revalidatie

Kinesitherapie Deurne

Onze kinesisten in het kinecenter Deurne begeleiden u doorheen het hele post-operatieve gebeuren. Na een operatie of een orthopedische ingreep aan de schouder, knie, rug, heup of een ander gewricht kan u bij ons terecht voor uw revalidatie, van net na uw operatie tot aan uw volledig herstel.

lymfedrainage

Lymfedrainage ad modum Vodder

Kinesitherapie Deurne

Manuele lymfdrainage is een zachte massagevorm die op het hele lichaam toepasbaar is. Wat manuele lymfedrainage ad modum Vodder juist zo bijzonder maakt, is dat deze behandeling niet alleen gericht is op de drainerende werking van het lymfestelsel, maar daarnaast ook een voedende en zuiverende werking van het lichaamsvocht op het oog heeft.

kinesitherapie deurne

TMD- Temporomandibulaire kinesitherapie

Kinesitherapie Deurne

Ervaart u pijn in het aangezicht, beweegt uw onderkaak stroef, ondervindt u klikken in de kaakgewrichten of vertelde uw tandarts of arts u dat u lijdt aan kaakgewrichtsklachten of temporomandibulaire disfuncties (TMD)?

bekkenbodemtherapie

Bekkenbodemtherapie

Kinesitherapie Deurne

Bekkenbodemtherapie in Deurne, Antwerpen, hoe bewust controleren? Helpt je na enkele sessie met duidelijke richtlijnen en tips. Hoe gaat dit in zijn werk? Wel , het is niet zo erg zoals je zou vermoeden, hierbij een verduidelijking van de therapie.

osteopathie

Osteopathie

Kinesitherapie Deurne

In essentie gaat osteopathie op zoek naar de oorzaak van de lichamelijke klachten. De osteopaat onderzoekt: het volledige bewegingsapparaat met aandacht voor de bewegingsbeperkingen, de spieren, de gewrichten, de organen en de weefsels van het lichaam.

baby osteopathie

Baby osteopathie

Kinesitherapie Deurne

Baby osteopathie is een specialisatie binnen de osteopathie die zich specifiek op baby’s en heel jonge kinderen richt. Dankzij een geheel van extra zachte osteopathie technieken worden verschillende klachten zoals krampjes of reflux doeltreffend aangepakt.

perinatale kinesitherapie

Perinatale kinesitherapie

Kinesitherapie Deurne

Perinatale kinesitherapie Deurne Perinatale kinesitherapie is het begeleiden van aanstaande moeders vóór en na de bevalling. Prénataal om  zwangerschapsongemakken te beperken en je lichaam klaar te maken voor een vlotte bevalling.

sportrevalidatie

Sportkinesitherapie

Kinesitherapie Deurne

Sportkinesitherapie en mindset bij de sporter. Als sportkinesitherapeuten spelen we een belangrijke rol bij het begeleiden, adviseren en revalideren van sporters met blessures. 'Teamwork' speelt een essentiële rol bij het herstel van de atleten.

rugschool

Rugschool

Kinesitherapie Deurne

Wat is een rugschool Deurne? In onze rugschool leren wij jou hoe je rugpijn vermijdt. Je krijgt dus niet enkel theoretische informatie zoals tiltechnieken en ergonomische tips maar ook praktische lessen gericht op spierversterkende en stabiliserende oefeningen.

oncologie

Oncologische revalidatie

Kinesitherapie Deurne

Met het oncologisch revalidatieprogramma willen wij u proberen te helpen om het dagelijkse leven opnieuw op te nemen. Hierbij zullen we ons focussen op de fysieke revalidatie.

cardiale revalidatie kinesitherapie

Cardiale revalidatie

Kinesitherapie Deurne

Tijdens de cardiale revalidatie helpen we u om uw lichamelijke conditie weer op te bouwen met aangepaste oefeningen. U leert de mogelijkheden en grenzen van uw lichaam kennen en ontdekt hoe u het risico op hart- en vaatziekten kunt verlagen

loopanalyse

Looptechnische analyse

Kinesitherapie Deurne

Bij een looptechnische analyse maken wij door middel van specifieke tests een evaluatie van je stabiliteit, kracht, spiercontrole, lenigheid en coördinatie.Er wordt tevens dieper ingegaan op specifieke oefentherapie om deze zwakke schakels aan te pakken.

blessurepreventie

Blessurepreventie

Kinesitherapie Deurne

Blessurepreventie voor de sporter. Elke sport heeft zijn typische belasting op het lichaam van de sporter. Afhankelijk van de belastbaarheid van de sporter is hij of zij minder of meer gevoelig aan kwetsuren of overbelasting.

sportkinesist

Sportspecifieke training

Kinesitherapie Deurne

High performance training of sportspecifieke training vormt de laatste stap alvorens je sportwedstrijden te hervatten. Deze behandeling is sportspecifiek en op maat gemaakt. We bereiden je voor om optimaal te presteren tegen hoge weerstand zonder te hervallen in je blessure.