Kinesitherapie in Antwerpen: ontdek onze behandelingen!

Kinesist Deurne manuele therapie
 
Kinesisten Antwerpen
 

Kinesitherapie behandelingen

Tijd nemen om de patiënt te informeren is belangrijk. Maar nog belangrijker is luisteren......met onze handen.

Ontdek hier alle soorten kinesitherapie dat Kinecenter aanbiedt. Graag meer informatie lezen? We hebben ook een blog!

Kinesitherapie

Kinesisten

Post operatieve revalidatie

Kinesitherapie

Onze kinesisten in het kinecenter Deurne begeleiden u doorheen het hele post-operatieve gebeuren. Na een operatie of een orthopedische ingreep aan de schouder, knie, rug, heup of een ander gewricht kan u bij ons terecht voor uw revalidatie, van net na uw operatie tot aan uw volledig herstel.

Kinesitherapie

Kinesitherapie

Kinesitherapie

Kinesitherapie Deurne. Sneller herstellen Heb je klachten gerelateerd aan houding en beweging als gevolg van een blessure? Of heb je een overstrekking van de spieren? Misschien een verkeerde houding op het werk? Dan kan een behandeling kinesitherapie Deurne.

manuele therapie

Manuele therapie

Kinesitherapie

Manuele therapie om sneller te herstellen. Manuele therapie kan een oplossing bieden voor klachten of bewegingsbeperkingen aan het gehele lichaam. Bij het verbeteren van de gewrichtsfunctie verbetert ook de houding, waardoor bewegen veel soepeler verloopt.

dryneedling

Dry needling

Kinesitherapie

Dry needling Deurne Heb je last van pijnlijke verhardingen in je spieren? Kan je met moeite je spieren ontspannen? Dan kan dry needling een oplossing bieden. Dry needling is uiterst effectieve behandeling van myofasciale triggerpoints.

lymfedrainage

Lymfedrainage ad modum Vodder

Kinesitherapie

Manuele lymfdrainage is een zachte massagevorm die op het hele lichaam toepasbaar is. Wat manuele lymfedrainage ad modum Vodder juist zo bijzonder maakt, is dat deze behandeling niet alleen gericht is op de drainerende werking van het lymfestelsel, maar daarnaast ook een voedende en zuiverende werking van het lichaamsvocht op het oog heeft.

kaakklachten

Kaakklachten

Kinesitherapie

Kaakklachten Deurne of temporomandibulaire klachten zijn een verzamelnaam voor stoornissen van het bewegingsapparaat van het kaakgewricht. Het meest van al geven patiënten met kaakklachten Deurne aan dat ze knarsen met de tanden.

sportrevalidatie

Sportkinesitherapie

Kinesitherapie

Sportkinesitherapie en mindset bij de sporter. Als sportkinesitherapeuten spelen we een belangrijke rol bij het begeleiden, adviseren en revalideren van sporters met blessures. 'Teamwork' speelt een essentiële rol bij het herstel van de atleten.

osteopathie

Osteopathie

Kinesitherapie

Osteopathie Deurne Osteopathie in Deurne (Antwerpen) is een manuele therapie die zich richt op het herstellen van de normale beweeglijkheid van het lichaam. Bewegingsbeperking kan zich uiten in klachten ter hoogte van onder andere de rug, de nek, de buik en het hoofd.

perinatale kinesitherapie

Perinatale kinesitherapie

Kinesitherapie

Perinatale kinesitherapie Deurne Perinatale kinesitherapie is het begeleiden van aanstaande moeders vóór en na de bevalling. Prénataal om  zwangerschapsongemakken te beperken en je lichaam klaar te maken voor een vlotte bevalling.

bekkenbodemtherapie

Bekkenbodemtherapie

Kinesitherapie

Bekkenbodemtherapie in Deurne, Antwerpen, hoe bewust controleren? Helpt je na enkele sessie met duidelijke richtlijnen en tips. Hoe gaat dit in zijn werk? Wel , het is niet zo erg zoals je zou vermoeden, hierbij een verduidelijking van de therapie.

rugschool

Rugschool

Kinesitherapie

Wat is een rugschool Deurne? In onze rugschool leren wij jou hoe je rugpijn vermijdt. Je krijgt dus niet enkel theoretische informatie zoals tiltechnieken en ergonomische tips maar ook praktische lessen gericht op spierversterkende en stabiliserende oefeningen.

loopanalyse

Looptechnische analyse

Kinesitherapie

Bij een looptechnische analyse maken wij door middel van specifieke tests een evaluatie van je stabiliteit, kracht, spiercontrole, lenigheid en coördinatie.Er wordt tevens dieper ingegaan op specifieke oefentherapie om deze zwakke schakels aan te pakken.

videoconsult kinesitherapie

Videoconsult

Kinesitherapie

Via videoconsult kinesitherapie ondersteunen wij  jouw revalidatie één op één vanop afstand. Videoconsult kinesitherapie geeft ons de mogelijkheid om heel snel te anticiperen op uw revalidatie. Wanneer onze post- operatieve patiënten zich nog niet kunnen verplaatsen naar onze praktijk zal er een volwaardig thuisprogramma opgestart worden.

blessurepreventie

Blessurepreventie

Kinesitherapie

Blessurepreventie voor de sporter. Elke sport heeft zijn typische belasting op het lichaam van de sporter. Afhankelijk van de belastbaarheid van de sporter is hij of zij minder of meer gevoelig aan kwetsuren of overbelasting.

sportkinesist

Sportspecifieke training

Kinesitherapie

High performance training of sportspecifieke training vormt de laatste stap alvorens je sportwedstrijden te hervatten. Deze behandeling is sportspecifiek en op maat gemaakt. We bereiden je voor om optimaal te presteren tegen hoge weerstand zonder te hervallen in je blessure.