Kinesitherapie in Deurne (Antwerpen) Verschillende specialisaties

Kinesist Deurne manuele therapie
 
kinesitherapie
 

Kinesitherapie

Ervaart u klachten gerelateerd aan houding en beweging, voortkomend uit een blessure, spieroverbelasting of een verkeerde werkhouding? Een professionele kinesitherapiebehandeling in Deurne kan u helpen uw pijn te verlichten en uw mobiliteit te verbeteren. Onze ervaren kinesitherapeuten beschikken over de expertise om een breed scala aan aandoeningen te behandelen.

Bij Kinecenter stellen wij een gepersonaliseerd behandelplan op, afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Neem contact met ons op om een deskundige aanpak van uw klachten te bespreken en een passende behandeling te vinden.

Sneller herstellen door kinesitherapie

Kinesitherapie is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden, wat betekent dat de door ons toegepaste technieken bewezen effectief zijn, waardoor u sneller zult herstellen. Onze praktijk maakt vaak gebruik van een combinatie van kinesitherapie en manuele therapie om optimale resultaten te bereiken.

Bij Kinecenter Deurne zijn we toegewijd aan het voortdurend bijwerken van onze kennis en het implementeren van de nieuwste technieken om u de best mogelijke zorg te bieden. Met onze ervaren therapeuten en innovatieve aanpak kunt u vertrouwen op een sneller en effectiever herstelproces.

Voor welke klachten is kinesitherapie geschikt?

Kinesitherapie is effectief voor een breed scala aan klachten, waaronder orthopedische, neurologische, gynaecologische, cardiale, vasculaire, urologische, oncologische, pneumologische en dermatologische aandoeningen. Onze therapeuten zijn deskundig in het behandelen van deze uiteenlopende medische problemen.

Bovendien speelt preventie een belangrijke rol in onze aanpak. Door gerichte begeleiding leren wij u verantwoord en voldoende te bewegen, zodat u blessures kunt voorkomen.

Bij Kinecenter zijn onze behandelingen altijd evidence-based, wat betekent dat ze wetenschappelijk onderbouwd zijn en een aantoonbaar sneller genezend effect hebben. Wij richten ons volledig op resultaatgerichte therapieën.

We hanteren algemeen geaccepteerde richtlijnen binnen de kinesitherapie om onze inzichten te onderbouwen en onze behandelingen te optimaliseren.

Voor het beste resultaat stellen we een individueel behandelplan op, afgestemd op uw persoonlijke doelen en mogelijkheden. Afhankelijk van uw situatie, zoals het herstellen van een totale knieprothese, passen we het behandelplan aan om een realistisch en haalbaar resultaat te bereiken..

Is kinesitherapie aan huis mogelijk in Deurne?

Ja, wij bieden huisbezoeken aan voor kinesitherapie in Deurne. Als u na een operatie nog niet voldoende mobiel bent, komen onze therapeuten graag bij u thuis. Huisbezoeken zijn mogelijk binnen een straal van 3 km rondom het Kinecenter. Zodra u in staat bent om naar de praktijk te komen, zetten we de revalidatie daar voort.

Onze praktijk beschikt over geavanceerde trainingsapparatuur die het revalidatieproces ondersteunt. Er is tevens een kleedruimte met douche en kluisjes beschikbaar om uw waardevolle spullen veilig op te bergen tijdens de revalidatiesessies.

Kinecenter Antwerpen biedt state-of-the-art behandelingen en faciliteiten om u de beste zorg en ondersteuning te garanderen tijdens uw herstelproces.

Evidence-based kinesitherapie bij Kinecenter

Bij Kinecenter hanteren wij altijd evidence-based benaderingen en volgen we de nieuwste inzichten in ons vakgebied. Onze manueel therapeuten volgen regelmatig bijscholing om te voldoen aan de hoge normen die wij als team nastreven.

Voor meer informatie over de diverse behandelingen die wij aanbieden, zoals manuele therapie, dry needling, lymfedrainage volgens de Vodder-methode, sportrevalidatie, perinatale kinesitherapie, bekkenbodemtherapie, rugschool, osteopathie, blessurepreventie en meer, kunt u ons telefonisch bereiken op 03/ 326 03 91 of direct een afspraak maken.

Onze praktijk is elke werkdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur voor uw gemak.

Om ons volledige aanbod aan behandelingen te bekijken, kunt u hier klikken

Veel gestelde vragen

Lees hier veel gestelde vragen over kinesitherapie en hoe wij bij Kinecenter ermee omgaan.

Hoe lang duurt kinesitherapie?

Een sessie kinesitherapie duurt 20 à 30 minuten. manuele technieken in combinatie met oefentherapie staan centraal.

Waarom is kinesitherapie nodig?

Bij klachten aan het bewegingsapparaat kan kinesitherapie helpen. Juist bewegen is de sleutel tot pijnvrij functioneren.

Hoe helpt kinesitherapie?

Een combinatie van manuele technieken en oefentherapie geeft het beste resultaat. Al onze technieken zijn ' evidence based' dat wil zeggen dat ze bewezen effectief zijn.

Foto's

Kinesisten Antwerpen
Kinesitherapie
rugschool

error

ReferenceError: document is not defined