Kinesitherapie in Deurne (Antwerpen) Verschillende specialisaties

Kinesist Deurne manuele therapie
 
kinesitherapie
 

Kinesitherapie

Heb je klachten gerelateerd aan houding en beweging als gevolg van een blessure? Of heb je een overstrekking van de spieren? Misschien een verkeerde houding op het werk? Dan kan een behandeling kinesitherapie in Deurne.

Sneller herstellen dankzij Kinesitherapie

Kinesitherapie is een evidence based techniek, wat wil zeggen dat de technieken die wij gebruiken bewezen effectief zijn waardoor je sneller zal herstellen. Vaak wordt kinesitherapie en manuele therapie gecombineerd. Sneller herstellen is een ervaren praktijk en werkt steeds met de laatste nieuwe technieken.

Voor welke klachten is kinesitherapie aangewezen?

Orthopedische – neurologische – gynaecologische – cardiale – vasculaire – urologische – oncologische – pneumologische – dermatologische klachten komen in aanmerking voor een behandeling kinesitherapie.

Naast deze verscheidenheid aan medische klachten rekenen wij tot slot ook preventie tot onze taak. Door onze gerichte begeleiding leer je voldoende en verantwoord te bewegen. Zo kan je blessures voorkomen.

De behandelingen in het Kinecenter zijn overigens steeds ‘evidence-based’. Hiermee bedoelen wij een bewezen sneller genezend effect. Belangrijk uiteraard omdat wij volledig inzetten op resultaatgerichte behandelingen.

Een ‘guideline‘ die momenteel algemeen gebruikt wordt binnen de kinesitherapie kan deze inzichten ondersteunen.

Voor een optimaal resultaat stellen we de behandeling steeds individueel op. Afhankelijk van je doel (bvb met een totale knieprothese verwacht je geen marathon te lopen) en mogelijkheden sturen we het behandelplan bij.

Huisbezoeken kinesitherapie te Deurne, kan dit?

Indien U na en operatie nog niet mobiel genoeg bent komen wij aan huis. Huisbezoeken zijn mogelijk binnen een straal van 3 km rond het Kinecenter. Daarna komt u naar de praktijk om de revalidatie verder te zetten.

Onze praktijk beschikt over uitgebreide trainingsapparatuur die het revalidatieproces ondersteunen. Een kleedruimte met douche en lokkers zijn aanwezig om waardevolle stukken op te bergen tijden de revalidatie.

Kinesitherapie Antwerpen is state of the art wat betreft behandelingen en praktijk.

Wij zijn ook lid van onze beroepsvereniging Axxon.

Evidence based kinesitherapie

Wij werken steeds evidence based en volgens de nieuwste inzichten. Onze manueel therapeuten scholen zich op regelmatige basis bij om te voldoen aan de strengste normen die wij als team Kinecenter voor ogen houden.

Voor meer informatie over de behandelingen die in het Kinecenter gegeven worden zoals manuele therapie / dry needling / lymfedrainage ad modum Vodder / sportrevalidatie/ perinatale kinesitherapie / bekkenbodemtherapie / rugschool/ osteopathie / blessurepreventie en andere staan wij u graag te woord op het nummer 03/ 326 03 91 of maak meteen een afspraak.

Onze praktijk is elke weekdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Om onze andere behandelingen te bekijken kan je hier klikken.

Veel gestelde vragen

Lees hier veel gestelde vragen over kinesitherapie en hoe wij bij Kinecenter ermee omgaan.

Hoe lang duurt kinesitherapie?

Een sessie kinesitherapie duurt 20 à 30 minuten. manuele technieken in combinatie met oefentherapie staan centraal.

Waarom is kinesitherapie nodig?

Bij klachten aan het bewegingsapparaat kan kinesitherapie helpen. Juist bewegen is de sleutel tot pijnvrij functioneren.

Hoe helpt kinesitherapie?

Een combinatie van manuele technieken en oefentherapie geeft het beste resultaat. Al onze technieken zijn ' evidence based' dat wil zeggen dat ze bewezen effectief zijn.

Foto's

Kinesisten Antwerpen
Kinesitherapie
rugschool

error

ReferenceError: document is not defined