kinesist deurne manuele therapie

Kinesitherapie Deurne

Posted on 9- February-2018 By philippe

manuele therapie deurne antwerpen kinesist kinesitherapie

kinesitherapie Deurne. Sneller herstellen

Heb je klachten gerelateerd aan houding en beweging als gevolg van een blessure? Of heb je een overstrekking van de spieren? Misschien een verkeerde houding op het werk? Dan kan een behandeling kinesitherapie Deurne. Sneller herstellen een oplossing bieden.

Door middel van oefentherapie werken wij samen met jou aan het verbeteren van de kracht in je spieren. Daarbij natuurlijk ook aan je lenigheid en coördinatie. De oefeningen die je tijdens de behandeling leert kan je thuis voortzetten. Ter ondersteuning maken we ook gebruik van massages, mobilisaties en stretching. Dit om spierknopen en spierspanning te verminderen.

Kinesitherapie is een evidence based techniek en wil zeggen dat de technieken die wij gebruiken bewezen effectief zijn waardoor je sneller zal herstellen. Vaak wordt kinesitherapie en manuele therapie gecombineerd. kinesitherapie Antwerpen. Sneller herstellen is een ervaren praktijk en werkt steeds met de laatste nieuwe technieken.

kinesitherapie Kinecenter Deurne Antwerpen manuele therapie

kinesistherapie behandeling Kinecenter Deurne ( Antwerpen)

Voor welke klachten is kinesitherapie aangewezen?

Orthopedische – neurologische – gynaecologische – cardiale – vasculaire – urologische – oncologische – pneumologische – dermatologische klachten komen in aanmerking voor een behandeling kinesitherapie.

Naast deze verscheidenheid aan medische klachten rekenen wij tot slot ook preventie tot onze taak. Door onze gerichte begeleiding leer je voldoende en verantwoord te bewegen. Zo kan je blessures voorkomen.

De behandelingen in het Kinecenter zijn overigens steeds ‘evidence-based’. Hiermee bedoelen wij een bewezen sneller genezend effect. Belangrijk uiteraard omdat wij volledig inzetten op resultaatgerichte behandelingen.kinesitherapie Antwerpen (Deurne). Sneller herstellen

Een ‘guideline‘ die momenteel algemeen gebruikt wordt binnen de kinesitherapie kan deze inzichten ondersteunen.

 

Voor een optimaal resultaat stellen we de behandeling steeds individueel op. Afhankelijk van je doel  ( bvb met een totale knieprothese verwacht je geen marathon te lopen) en mogelijkheden sturen we het behandelplan bij.

Huisbezoeken kinesitherapie te Deurne? Kan dit?

kinesitherapie in het Kinecenter Deurne (Antwerpen)

Indien U na en operatie nog niet mobiel genoeg bent komen wij aan huis. Huisbezoeken zijn mogelijk binnen een straal van 3 km rond het Kinecenter. Daarna komt u naar de praktijk om de revalidatie verder te zetten.

Onze praktijk beschikt over uitgebreide trainingsapparatuur die het revalidatieproces ondersteunen. Een kleedruimte met douche en lokkers zijn aanwezig om waardevolle stukken op te bergen tijden de revalidatie.

Kinesitherapie Antwerpen is state of the art wat betreft behandelingen en praktijk.

wij zijn ook lid van onze beroepsvereniging Axxon.

Wij werken steeds evidence based en volgens de nieuwste inzichten. Onze manueel therapeuten scholen zich op regelmatige basis bij om te voldoen aan de strengste normen die wij als team kinecenter voor ogen houden.

Voor meer informatie over de behandelingen die in het Kinecenter gegeven worden zoals manuele therapie / dry needling/ lymfedrainage ad modum Vodder/  sportrevalidatie/  perinatale kinesitherapie/  bekkenbodemtherapie/  rugschool/  osteopathie/  blessurepreventie en andere staan wij U graag te woord op het nummer 03/ 326 03 91. of maak meteen een afspraak.

Je kan ook een online afspraak maken.

Onze praktijk is elke weekdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Om onze andere behandelingen te bekijken kan je hier klikken.

kinesitherapie

dry needling manuele therapie kinesitherapie

kinesitherapie Antwerpen dry needling

kinesitherapie Antwerpen dry needling

kinesitherapie Antwerpen dry needling

beroepsvereniging kinesitherapie Deurne

Comments are closed.