kinesist deurne manuele therapie

Post operatieve revalidatie Deurne

Posted on 9- September-2021 By kinecenter

sportrevalidatie kinesist deurne

Onze kinesisten in het kinecenter Deurne begeleiden u doorheen het hele post-operatieve gebeuren. Na een operatie of een  orthopedische ingreep aan de schouder, knie, rug, heup of een ander gewricht kan u bij ons terecht voor uw revalidatie, van net na uw operatie tot aan uw volledig herstel.

Wanneer u net ontslagen bent uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum wacht u nog een hele weg. Uw post-operatieve revalidatie Deurne start in ons kinecenter met het uitstippelen van een bepaald traject, waarin wij u graag begeleiden. De revalidatie zal steeds op maat gemaakt en aangeboden worden. Afhankelijk van je progressie nemen we de volgende stap. De patiënt blijft bij ons centraal staan en duidelijke afspraken worden steeds gemaakt. Indien nodig staan we in nauw contact met de behandelende chirurg. Al onze kinesisten zijn gespecialiseerd en volgen regelmatig de nodige bijscholingen zodat wij ‘state of the art’ kunnen werken. Wij werken ‘evidence based’ wat wil zeggen dat de aangeboden behandelingen bewezen effectief zijn.

Onze accommodatie is modern ingericht met meer de 100m2 oefenruimte. plaats genoeg voor een optimaal herstel. Wij zijn er ons van bewust dat sneller herstellen hand in hand gaat met motivatie, doorzetting en volharding. Wanneer dit aangeboden wordt in een mooi kader met moderne apparatuur zal uw post-operatieve revalidatie in het kinecenter Deurne aangenaam verlopen.

Voor meer informatie over onze specialisaties kan u terecht op onze blog.

 

Comments are closed.