Videoconsult kinesitherapie, één op één begeleiding vanop afstand.

Kinesist Deurne manuele therapie
 
videoconsult kinesitherapie
 

Videoconsult kinesitherapie

Met een videoconsult kinesitherapie kunnen we je vanop afstand begeleiden, één op één, als je je nog niet kan verplaatsen naar onze praktijk.

Snel anticiperen op uw revalidatie

Videoconsult kinesitherapie geeft ons de mogelijkheid om heel snel te anticiperen op uw revalidatie. Wanneer onze post- operatieve patiënten zich nog niet kunnen verplaatsen naar onze praktijk zal er een volwaardig thuisprogramma opgestart worden. U wordt daarbij ondersteund door één op één begeleiding met achteraf een toegezonden revalidatieschema. Dit schema is uiteraard ook op maat gemaakt.

Voor wie is videoconsult kinesitherapie?

Videoconsult kinesitherapie is ideaal voor opstart van een revalidatie waarbij u niet in staat bent de praktijk te bezoeken op regelmatige basis. Dit kan zijn door overmacht, acuut sportletsel of een letsel tijdens de vakantie en dergelijke. Wij staan daardoor steeds met onze patiënten in contact om snel een deskundig advies te geven. Voor een afspraak kan u contact met ons opnemen. Onze praktijk is elke weekdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Hoe werkt het?

  1. U maakt een afspraak met je behandelende therapeut of vult het contactformulier in op onze website.

  2. Geef je beschikbaar oefenmateriaal door.

  3. Jouw behandelende therapeut verstuurt je een uitnodiging via het gekozen medium. (Skype, Facetime, Whatsapp of Zoom)

Virtuele behandeling

Eén op één ga je samen het revalidatieschema afwerken. Wij volgen je revalidatiestatus op en sturen bij waar nodig. We overlopen ook je huiswerkschema (de oefeningen worden u op maat doorgestuurd)

We spreken een volgende sessie af. Onze praktijk is elke weekdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Je kan ook een online afspraak maken.

Veel gestelde vragen

Lees hier veel gestelde vragen over videoconsult kinesitherapie

Wat is een videoconsult kinesitherapie?

We gaan je vanop afstand informeren, begeleiden bij acute situaties wanneer het niet mogelijk is naar onze praktijk te komen.

Waarom is videoconsult kinesitherapie nodig?

Wij bieden deze optie aan wanneer je niet in staat bent om naar de praktijk te komen of na een sportblessure om zeer snel en efficiënt advies te geven.

Hoe helpt videoconsult kinesitherapie?

Bij een onverwachte situatie of post-operatief kan videoconsult kinesitherapie een oplossing bieden. Deze mogelijkheid is een meerwaarde om snel en efficiënt te werken. Zelfs wanneer je verder revalideert tijdens je vakantie in het buitenland.

Foto's

videoconsult kinesitherapie
loopanalyse
videoconsult kinesitherapie