kinesist deurne manuele therapie

BEHANDELINGEN

Post operatieve revalidatie Deurne

Onze kinesisten in het kinecenter Deurne begeleiden u doorheen het hele post-operatieve gebeuren. Na een operatie of een  orthopedische ingreep aan de schouder, knie, rug, heup of een ander gewricht kan u bij ons terecht voor uw revalidatie, van net na uw operatie tot aan uw volledig herstel. Wannee..

Kinesitherapie Deurne

kinesitherapie Deurne. Sneller herstellen Heb je klachten gerelateerd aan houding en beweging als gevolg van een blessure? Of heb je een overstrekking van de spieren? Misschien een verkeerde houding op het werk? Dan kan een behandeling kinesitherapie Deurne. Sneller herstellen een oplossing bieden...

Manuele therapie Deurne

Manuele therapie om sneller te herstellen. Manuele therapie kan een oplossing bieden voor klachten of bewegingsbeperkingen aan het gehele lichaam. Bij het verbeteren van de gewrichtsfunctie verbetert ook de houding, waardoor bewegen veel soepeler verloopt. Manuele therapie bij rugklachten is een bel..

Dry needling Deurne – Myofasciale therapie deurne

Dry needling Deurne Heb je last van pijnlijke verhardingen in je spieren? Kan je met moeite je spieren ontspannen? Dan kan dry needling een oplossing bieden. Dry needling is uiterst effectieve behandeling van myofasciale triggerpoints - een verkrampt plekje in een spier dat naast lokale drukpijn ook..

Lymfedrainage ad modum Vodder

Wat is manuele lymfedrainage ad modum Vodder? Manuele lymfedrainage ad modum Vodder is een zachte massagevorm die op het hele lichaam toepasbaar is. Wat manuele lymfedrainage ad modum Vodder juist zo bijzonder maakt, is dat deze behandeling niet alleen gericht is op de drainerende werking van het ly..

Kaakklachten Deurne – Temporomandibulaire klachten

Kaakklachten Deurne of temporomandibulaire klachten zijn een verzamelnaam voor stoornissen van het bewegingsapparaat van het kaakgewricht. Het meest van al geven patiënten met kaakklachten Deurne aan dat ze knarsen met de tanden. In sommige gevallen veroorzaken kaakklachten ook hoofdpijn en tinnitus..

Sportkinesist Deurne

Sportkinesitherapie en mindset bij de sporter. Als sportkinesitherapeuten spelen we een belangrijke rol bij het begeleiden, adviseren en revalideren van sporters met blessures. 'Teamwork' speelt een essentiële rol bij het herstel van de atleten. In overleg met de orthopedist, sportarts, coach, train..

Osteopathie Deurne

Osteopathie Deurne Osteopathie in Deurne ( Antwerpen) is een manuele therapie die zich richt op het herstellen van de normale beweeglijkheid van het lichaam. Bewegingsbeperking kan zich uiten in klachten ter hoogte van onder andere de rug, de nek, de buik en het hoofd. Ook problemen als migraine en..

Perinatale kinesitheraphie Deurne

Perinatale kinesitherapie Deurne Perinatale kinesitherapie is het begeleiden van aanstaande moeders vóór en na de bevalling. Prénataal om  zwangerschapsongemakken te beperken en je lichaam klaar te maken voor een vlotte bevalling. De recuperatie zal ook vlotter verlopen na het volgen van prenatale k..

Bekkenbodemtherapie Deurne

Bekkenbodemreëducatie - bekkenbodemrevalidatie Deurne Bekkenbodemtherapie in Deurne (Antwerpen), hoe bewust controleren? Helpt je na enkele sessie met duidelijke richtlijnen en tips. Hoe gaat dit in zijn werk? Wel , het is niet zo erg zoals je zou vermoeden, hierbij een verduidelijking van de therap..

Rugschool Deurne

Wat is een rugschool Deurne? In onze rugschool leren wij jou hoe je rugpijn vermijdt. Je krijgt dus niet enkel theoretische informatie zoals tiltechnieken en ergonomische tips maar ook praktische lessen gericht op spierversterkende en stabiliserende oefeningen. Door je spierkorset - de verzameling v..

Looptechnische analyse Deurne

Wat gebeurt er bij een looptechnische analyse te Deurne? Bij een looptechnische analyse maken wij door middel van specifieke tests een evaluatie van je stabiliteit, kracht, spiercontrole, lenigheid en coördinatie.Er wordt tevens dieper ingegaan op specifieke oefentherapie om deze zwakke schakels aan..

videoconsult kinesitherapie

Via videoconsult kinesitherapie ondersteunen wij  jouw revalidatie één op één vanop afstand. Videoconsult kinesitherapie geeft ons de mogelijkheid om heel snel te anticiperen op uw revalidatie. Wanneer onze post- operatieve patiënten zich nog niet kunnen verplaatsen naar onze praktijk zal er een vol..

Blessurepreventie voor sporters en niet sporters Deurne

Blessurepreventie voor de sporter Elke sport heeft zijn typische belasting op het lichaam van de sporter. Afhankelijk van de belastbaarheid van de sporters is hij of zij minder of meer gevoelig aan kwetsuren of overbelasting. Blessurepreventie voor sporters en niet sporters heeft altijd dezelfde uit..

Sportspecifieke of high performance training Deurne

High performance training of sportspecifieke training vormt de laatste stap alvorens je sportwedstrijden te hervatten. Deze behandeling is sportspecifiek en op maat gemaakt. We bereiden je voor om optimaal te presteren tegen hoge weerstand zonder te hervallen in je blessure. De zwakkere schakels in..

Geholpen binnen de 24 uur. Wat een luxe… Bedankt! – Silke –

Snelle afspraak en direct to the point. Bedankt aan het TEAM Kinecenter voor het resultaat! – Koen –

Na chronische rugproblemen in het verleden eindelijk pijnvrij. Thx. – Philippe –