kinesist deurne manuele therapie

BEHANDELINGEN

Kinesitherapie

kinesitherapie Deurne. Sneller herstellen Heb je klachten gerelateerd aan houding en beweging als gevolg van een blessure? Of heb je een overstrekking van de spieren? Misschien een verkeerde houding op het werk? Dan kan een behandeling kinesitherapie Deurne. Sneller herstellen een oplossing bieden...

Manuele therapie

Manuele therapie om sneller te herstellen. Manuele therapie kan een oplossing bieden voor klachten of bewegingsbeperkingen aan het gehele lichaam. Bij het verbeteren van de gewrichtsfunctie verbetert ook de houding, waardoor bewegen veel soepeler verloopt. Manuele therapie bij rugklachten is een bel..

Lymfedrainage ad modum Vodder

Wat is manuele lymfedrainage ad modum Vodder? Manuele lymfedrainage ad modum Vodder is een zachte massagevorm die op het hele lichaam toepasbaar is. Wat manuele lymfedrainage ad modum Vodder juist zo bijzonder maakt, is dat deze behandeling niet alleen gericht is op de drainerende werking van het ly..

Sportrevalidatie

Sportkinesitherapie en mindset bij de sporter. Als sportkinesitherapeuten spelen we een belangrijke rol bij het begeleiden, adviseren en revalideren van sporters met blessures. 'Teamwork' speelt een essentiële rol bij het herstel van de atleten. In overleg met de orthopedist, sportarts, coach, train..

Sportspecifieke of high performance training

High performance training of sportspecifieke training vormt de laatste stap alvorens je sportwedstrijden te hervatten. Deze behandeling is sportspecifiek en op maat gemaakt. We bereiden je voor om optimaal te presteren tegen hoge weerstand zonder te hervallen in je blessure. De zwakkere schakels in..

Perinatale kinesitheraphie

Perinatale kinesitherapie Perinatale kinesitherapie is het begeleiden van aanstaande moeders vóór en na de bevalling. Prénataal om  zwangerschapsongemakken te beperken en je lichaam klaar te maken voor een vlotte bevalling. De recuperatie zal ook vlotter verlopen na het volgen van prenatale kinesith..

Bekkenbodemtherapie

Bekkenbodemreëducatie - bekkenbodemrevalidatie Bekkenbodemtherapie in Deurne (Antwerpen), hoe bewust controleren? Helpt je na enkele sessie met duidelijke richtlijnen en tips. Hoe gaat dit in zijn werk? Wel , het is niet zo erg zoals je zou vermoeden, hierbij een verduidelijking van de therapie. Bek..

Rugschool

Wat is een rugschool? In onze rugschool leren wij jou hoe je rugpijn vermijdt. Je krijgt dus niet enkel theoretische informatie zoals tiltechnieken en ergonomische tips maar ook praktische lessen gericht op spierversterkende en stabiliserende oefeningen. Door je spierkorset - de verzameling van buik..

Relaxatietherapie

Wat gebeurt er tijdens een sessie relaxatietherapie? Via relaxatietherapie helpen we je zowel mentaal en fysiek te ontspannen waardoor je in een toestand van harmonie met jezelf en met je omgeving komt. Tijdens deze sessie staan relaxatie en bewustwording centraal. Je leert je bewust te ontspannen...

Osteopathie

Osteopathie Osteopathie in Deurne ( Antwerpen) is een manuele therapie die zich richt op het herstellen van de normale beweeglijkheid van het lichaam. Bewegingsbeperking kan zich uiten in klachten ter hoogte van onder andere de rug, de nek, de buik en het hoofd. Ook problemen als migraine en onrust..

Acupunctuur

Wat is acupunctuur? Acupunctuur in Deurne ( Antwerpen)  is een oude Chinese behandelingsmethode en nog steeds up to date om mensen van hun klachten te verlossen. De acupuncturist gebruikt hiervoor fijne dunne naaldjes die in het lichaam geprikt worden. Acupunctuurpunten worden op deze manier aangepr..

Dry needling – Myofasciale therapie

Dry needling Heb je last van pijnlijke verhardingen in je spieren? Kan je met moeite je spieren ontspannen? Dan kan dry needling een oplossing bieden. Dry needling is uiterst effectieve behandeling van myofasciale triggerpoints - een verkrampt plekje in een spier dat naast lokale drukpijn ook vaak p..

Looptechnische analyse

Wat gebeurt er bij een looptechnische analyse? Bij een looptechnische analyse maken wij door middel van specifieke tests een evaluatie van je stabiliteit, kracht, spiercontrole, lenigheid en coördinatie.Er wordt tevens dieper ingegaan op specifieke oefentherapie om deze zwakke schakels aan te pakken..

videoconsult kinesitherapie

Via videoconsult kinesitherapie ondersteunen wij  jouw revalidatie één op één vanop afstand. Videoconsult kinesitherapie geeft ons de mogelijkheid om heel snel te anticiperen op uw revalidatie. Wanneer onze post- operatieve patiënten zich nog niet kunnen verplaatsen naar onze praktijk zal er een vol..

Blessurepreventie voor sporters en niet sporters

Blessurepreventie voor de sporter Elke sport heeft zijn typische belasting op het lichaam van de sporter. Afhankelijk van de belastbaarheid van de sporters is hij of zij minder of meer gevoelig aan kwetsuren of overbelasting. Blessurepreventie voor sporters en niet sporters heeft altijd dezelfde uit..

Geholpen binnen de 24 uur. Wat een luxe… Bedankt! – Silke –

Snelle afspraak en direct to the point. Bedankt aan het TEAM Kinecenter voor het resultaat! – Koen –

Na chronische rugproblemen in het verleden eindelijk pijnvrij. Thx. – Philippe –