Kine behandeling in Deurne, boek online je afspraak!

Kinesist Deurne manuele therapie
 
kinesitherapie

Kinesist en manuele therapie Deurne (Antwerpen)

Kinesitherapie in Deurne

Met de toenemende vraag naar individuele zorg tracht het Kinecenter Deurne (Antwerpen) hierop een antwoord te bieden. Het Kinecenter Deurne is een multidisciplinaire praktijk waar er intern een grote samenwerking bestaat tussen de verschillende disciplines. De actuele vraag naar zorg heeft verschillende disciplines bij elkaar gebracht om in te zetten voor een gezond lichaam met een gezonde geest. De hoofdactiviteit van het Kinecenter Deurne is kinesitherapie in al zijn facetten waarbij preventie een belangrijke rol speelt. Een kinesist in Deurne is uitgegroeid tot een teamplayer.

Momenteel bestaat deze groeiende kinesitherapie praktijk uit 13 therapeuten die allen gespecialiseerd zijn in 1 of meerdere manuele technieken die ‘ evidence based ‘ zijn. Dit wil zeggen dat de uitgevoerde technieken bewezen effectief zijn.

Ontstaan van het Kinecenter Deurne (Antwerpen)

Het Kinecenter Deurne is ontstaan in 1986 waar één kinesist in Deurne over de toekomst van kinesitherapie in en rond Deurne ( Antwerpen) nadacht. Zodoende is een multidisciplinaire kinesitherapie praktijk ontstaan in 2000. Dit was een duidelijke keuze van het Kinecenter omdat er toen nood was van individuele zorg onder één dak. Waar later is gebleken dat we deze weg verder moesten bewandelen.

Individueel kinesitherapeutisch actieplan.

Het Kinecenter hecht zeer veel waarde naar individuele zorg wat voornamelijk wilt zeggen dat er geluisterd wordt naar patiënten die met een klacht, pijn of een vraag rondlopen. Samen trachten we dan een gepast antwoord te vinden en de juiste weg aan te bieden.

De voorbije 20 jaar is het Kinecenter Deurne uitgegroeid tot een kinesitherapie praktijk waar gediplomeerde therapeuten verschillende specialisaties aanbieden. Dit houdt onder andere manuele therapie, osteopathie, dry needling, rugschool, lymfedrainage ad modum Vodder, perinatale kinesitherapie en bekkenbodemrevalidatie in. Daarom is duidelijk advies naar de patiënten een essentieel onderdeel voor een correcte en efficiënte behandeling.

Een ‘guideline‘ die momenteel algemeen gebruikt wordt binnen de kinesitherapie kan deze inzichten ondersteunen.

Individueel behandeltraject binnen de kinesitherapie.

Interne overlegmomenten geven de mogelijkheid om actueel het beste behandeltraject te kiezen en waar nodig bij te sturen. De behandelende geneesheer zal een advies ontvangen of een verslag over de afgelegde weg binnen het Kinecenter Deurne.

Het Team Kinecenter Deurne is er zich van bewust dat nieuwe en betere technieken die de actuele vraag naar zorg kunnen ondersteunen essentieel zijn en scholen zich geregeld bij. Zo verzekerd het Kinecenter Deurne zich ervan dat het state of the art blijft betreffende kinesitherapie in en rond Deurne (Antwerpen).

Bij een kine-behandeling werken wij steeds evidence based en volgens de nieuwste inzichten. Onze manueel therapeuten scholen zich op regelmatige basis bij om te voldoen aan de strengste normen die wij als team Kinecenter voor ogen houden.

Voor aanvullende informatie zijn we altijd bereid om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 03/326 03 91 of een e-mail sturen naar hallo@kinecenter.be. Onze praktijk is toegankelijk op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur voor uw gemak. Bovendien is het mogelijk om online een afspraak in te plannen. Bezoek ook onze blogpagina voor meer inzichten en informatie, beschikbaar via deze link .

Tot de volgende keer!