Kinesitherapie in Deurne (Antwerpen) – Kinecenter


Kinesist Deurne manuele therapie
 
kinesitherapie deurne

Kinesitherapie in Deurne (Antwerpen)

Bij een acute blokkage van je rug of na een orthopedische ingreep heeft u nood aan kinesitherapie.

Waarom kies je dan voor het Kinecenter Deurne?

  • Wij houden onze therapeutische kennis up-to-date en voeren onze behandelingsmethoden uit met wetenschappelijke evidentie.

  • We luisteren naar onze patiënten. Elke persoon is anders, zodoende stelt iedereen ook andere eisen aan zijn lichaam.

  • Een duidelijke communicatie en een geïndividualiseerd behandeltraject wordt elke keer opnieuw geëvalueerd en bijgestuurd.

  • We werken met gespecialiseerde kinesisten en osteopaten die verschillende methodieken kunnen combineren naar jouw specifieke noden.

  • Onze kinesisten zijn gespecialiseerd in manuele therapie, dryneedling, osteopathie, sportrevalidatie, bekkenbodemrevalidatie, perinatale kinesitherapie, kaakklachten, rugschool en lymfedrainage.

  • We werken in een moderne accommodatie met meer dan 100m2 oefenruimte. Alle kabines zijn individueel afgesloten wat de privacy garandeert.

  • Je kan bij ons zeer snel opstarten met je behandelingen omdat flexibiliteit in onze agenda een grote troef is.

  • Ons team van kinesisten werkt zeer nauw samen met elkaar en indien nodig met de behandelende arts. Communicatie is belangrijk voor ons.

  • Meer dan 30 jaar ervaring binnen het domein kinesitherapie en prominent aanwezig op alle subdomeinen binnen de kinesitherapie.

Kinesitherapie in Deurne (Antwerpen)

Is te vinden onder de naam Kinecenter Deurne. Zoals hierboven beschreven geven we elke dag het beste van onszelf. De passie voor het beroep maakt dat we onszelf steeds in vraag stellen waardoor we antwoorden willen vinden op nieuwe situaties. De gezondheidszorg evolueert heel snel op alle vlakken. De kinesisten van het Kinecenter doen er alles aan om je behandeling zo efficiënt en flexibel mogelijk te laten verlopen.

Voor aanvullende informatie zijn we altijd bereid om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 03/326 03 91 of een e-mail sturen naar hallo@kinecenter.be. Onze praktijk is toegankelijk op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur voor uw gemak. Bovendien is het mogelijk om online een afspraak in te plannen. Bezoek ook onze blogpagina voor meer inzichten en informatie, beschikbaar via deze link .

Tot de volgende keer!