Online afspraken kinesitherapie Deurne-Antwerpen – Kinecenter

Kinesist Deurne manuele therapie
 
online afspraken kinesitherapie

Online afspraken kinesitherapie Deurne-Antwerpen

Online afspraken zijn mogelijk voor kinesitherapie, manuele therapie, dry needling en sportkinesitherapie.

Wij zorgen voor een 24/7 bereikbaarheid van onze praktijk Kinecenter Deurne. Het afsprakensysteem wordt geraadpleegd vanuit onze website bij ‘ maak een afspraak ’. Je kan van daaruit een afspraak inboeken rechtstreeks in de agenda van onze therapeuten.

Online afspraken kinesitherapie Deurne-Antwerpen.

Zorgt ervoor dat het nog nooit zo eenvoudig is geweest een afspraak kinesitherapie in Deurne-Antwerpen te maken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om telefonisch contact met ons op te nemen. Bij voorkeur voor acute lichamelijke klachten en osteopathie. Wij kunnen daardoor alles in het werk stellen om een snelle afspraak vrij te maken om acute problematiek snel en efficiënt te behandelen.

Kinesitherapie Deurne, Manuele therapie Deurne, dry needling Deurne, sportkinesitherapie Deurne, pré- en postnatale kiné Deurne

Online afspraken kinesitherapie Deurne-Antwerpen

Geeft ons de mogelijkheid om het telefoonverkeer binnen onze praktijk Kinecenter Deurne te verminderen zodat de behandelingen niet of nauwelijks onderbroken worden. De kwaliteit die we trachten te bieden zal hierdoor weer verhogen en sluit perfect aan bij de visie die team Kinecenter Deurne zich vooropstelt. Elke patiënt moet met de grootste zorg behandeld worden. Elke dag opnieuw zoeken we naar nieuwe methoden om onze visie te blijven bewerkstelligen. De online afspraken voor kinesitherapie, manuele therapie, dry needling, sportkinesitherapie, pre- en postnatale kinesitherapie en algemene revalidaties worden bevestigd met een mail die u krijgt waarop jouw online boeking geaccepteerd wordt door onze therapeuten. 2 dagen voor je afspraak wordt je nogmaals herinnerd aan je opkomende behandeling in het Kinecenter Deurne.

Voor aanvullende informatie zijn we altijd bereid om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 03/326 03 91 of een e-mail sturen naar hallo@kinecenter.be. Onze praktijk is toegankelijk op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur voor uw gemak. Bovendien is het mogelijk om online een afspraak in te plannen. Bezoek ook onze blogpagina voor meer inzichten en informatie, beschikbaar via deze link .

Tot de volgende keer!