Online afspraken kinesitherapie Deurne-Antwerpen – Kinecenter

Kinesist Deurne manuele therapie
 
online afspraken kinesitherapie

Online afspraken kinesitherapie Deurne-Antwerpen

Online afspraken zijn mogelijk voor kinesitherapie, manuele therapie, dry needling en sportkinesitherapie.

Wij zorgen voor een 24/7 bereikbaarheid van onze praktijk Kinecenter Deurne. Het afsprakensysteem wordt geraadpleegd vanuit onze website bij ‘ maak een afspraak ’. Je kan van daaruit een afspraak inboeken rechtstreeks in de agenda van onze therapeuten.

Online afspraken kinesitherapie Deurne-Antwerpen.

Zorgt ervoor dat het nog nooit zo eenvoudig is geweest een afspraak kinesitherapie in Deurne-Antwerpen te maken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om telefonisch contact met ons op te nemen. Bij voorkeur voor acute lichamelijke klachten en osteopathie. Wij kunnen daardoor alles in het werk stellen om een snelle afspraak vrij te maken om acute problematiek snel en efficiënt te behandelen.

Kinesitherapie Deurne, Manuele therapie Deurne, dry needling Deurne, sportkinesitherapie Deurne, pré- en postnatale kiné Deurne

Online afspraken kinesitherapie Deurne-Antwerpen

Geeft ons de mogelijkheid om het telefoonverkeer binnen onze praktijk Kinecenter Deurne te verminderen zodat de behandelingen niet of nauwelijks onderbroken worden. De kwaliteit die we trachten te bieden zal hierdoor weer verhogen en sluit perfect aan bij de visie die team Kinecenter Deurne zich vooropstelt. Elke patiënt moet met de grootste zorg behandeld worden. Elke dag opnieuw zoeken we naar nieuwe methoden om onze visie te blijven bewerkstelligen. De online afspraken voor kinesitherapie, manuele therapie, dry needling, sportkinesitherapie, pre- en postnatale kinesitherapie en algemene revalidaties worden bevestigd met een mail die u krijgt waarop jouw online boeking geaccepteerd wordt door onze therapeuten. 2 dagen voor je afspraak wordt je nogmaals herinnerd aan je opkomende behandeling in het Kinecenter Deurne.

Voor verdere vragen staan wij U graag te woord. Contacteren kan via mail of telefonisch op het nummer 03 326 03 91.

Onze praktijk is elke weekdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Om onze andere blogs te lezen kan je hier klikken.