revalidatie na corona

Kinesist Deurne manuele therapie
 
sportkinesietherapie

Revalidatie na corona

Revalidatie na corona: waarom het belangrijk is voor jouw gezondheid en welzijn

De COVID-19 pandemie heeft ons allemaal in verschillende manieren geraakt, wanneer je corona hebt gehad kan het zijn dat er momenteel nog restletsels van overblijven waronder weinig energie, snel vermoeid of lusteloosheid.  Een groot gedeelte herstelt gelukkig goed van corona. Maar een herstel kan ook langere tijd in beslag nemen. Had u al een onderliggende aandoening met corona erbovenop? Dan is de kans dat revalidatie na corona langer duurt.

Waarom revalideren na corona?

Daarom is het belangrijk om aan revalidatie te denken na de COVID-19 pandemie. Revalidatie houdt in het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid door middel van beweging en oefeningen onder begeleiding van een kinesitherapeut. Het is speciaal gericht op het verbeteren van beperkingen en problemen die zijn ontstaan door ziekte, letsel of achteruitgang van de fysieke conditie.

Door deel te nemen aan revalidatie, kun je je spieren versterken, je uithoudingsvermogen verbeteren en je bewegingsbereik uitbreiden. Dit kan helpen om blessures te voorkomen en te herstellen. Bovendien kan het ook bijdragen aan het verbeteren van je algehele welzijn, door stress te verminderen en je energieniveau te verhogen.

Als je gezondheidsproblemen ervaart die zijn ontstaan tijdens de COVID-19 pandemie, is het belangrijk om professionele hulp te zoeken. Een kinesitherapeut kan je helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijk behandelplan en het uitvoeren van oefeningen die specifiek zijn gericht op jouw behoeften.

Revalideren na corona bij Kinecenter Deurne.

Moet u revalideren na corona?

Wij hebben een eigen revalidatiecentrum, waar wij u kunnen begeleiden tijdens het revalideren na corona. Onze kinesitherapeuten zijn gespecialiseerd in de revalidatie.

Voor aanvullende informatie zijn we altijd bereid om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 03/326 03 91 of een e-mail sturen naar hallo@kinecenter.be. Onze praktijk is toegankelijk op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur voor uw gemak. Bovendien is het mogelijk om online een afspraak in te plannen. Bezoek ook onze blogpagina voor meer inzichten en informatie, beschikbaar via deze link .

Tot de volgende keer!