kinesist deurne manuele therapie

voorste kruisband revalidatie

Gepubliceerd op 28- Oktober-2018 By kinecenter

revalidatie voorste kruisband

Een voorste kruisband revalidatie neemt heel wat maanden in beslag en vraagt een groot doorzettingsvermogen van de patiënt. Trainen is essentieel voor een goed herstel en het respecteren van de hersteltijd gedurende de verschillende fases tijdens deze voorste kruisband revalidatie blijft ontzettend..

Dry Needling bij sportletsels

Gepubliceerd op 4- Oktober-2018 By kinecenter

manuele therapie kinesitherapie antwerpen

Dry Needling bij sportletsels, een goede combinatie. Sinds enkele jaren beschikken wij over een nieuwe behandeltechniek die een extra aanvulling biedt op het snel en efficiënt behandelen van sportletsels.Deze Dry Needling techniek is een wetenschappelijk goed onderbouwde therapievorm die snel result..

Osteopathie

Gepubliceerd op 15- Juni-2018 By kinecenter

Wat is osteopathie? Osteopathie is een manuele therapie die zich richt op het herstellen van de normale beweeglijkheid van het lichaam. Bewegingsbeperking kan zich uiten in klachten ter hoogte van onder andere de rug, de nek, de buik en het hoofd. Ook problemen als migraine en onrust kunnen hiervan..

Je rug versterken na ischias of ischialgie

Gepubliceerd op 16- Maart-2018 By kinecenter

Wat is ischias? Ischias, ook wel ischialgie genoemd, is een vorm van rugpijn die voornamelijk rond de rug, billen en benen plaatsvindt. Het is een veel voorkomende klacht, maar gelukkig ook een die verholpen kan worden met de juiste behandeling. Oorzaken van ischias Ischias, ischialgie of sciatica w..

Geholpen binnen de 24 uur. Wat een luxe… Bedankt! – Silke –

Snelle afspraak en direct to the point. Bedankt aan het TEAM Kinecenter voor het resultaat! – Koen –

Na chronische rugproblemen in het verleden eindelijk pijnvrij. Thx. – Philippe –